Yeshua

16 – 17 Decembrie

Oricine dorește să i se închine lui Yeshua este binevenit!

Yeshua,

Prin seria de mesaje “Yeshua” am descoperit tot mai profund frumusețea Mântuitorului! Fiecare afirmație de tipul “Eu sunt” a aprins în noi dor de Cer.

Vrem Cer pe Pământ!

În această generație, Dumnezeu ridică oameni care caută să reorienteze privirile apropiaților lor de pe orizontală pe verticală. Oameni, închinători, care doresc ca Cerul să invadeze Pământul, dragostea lui Yeshua să inunde vieți, iar Împărăția Lui să crească. Aceștia nu se mulțumesc cu nimic mai puțin decât prezența manifestată a lui Dumnezeu.

Dacă și tu ești sau vrei să devii un astfel de om, vino împreună cu noi pe 16-17 decembrie să-L lăudăm împreună pe Yeshua!

Azi în Timișoara, mâine în toată țara!

Scriptura

În ambele seri vom avea un mesaj cristocentric. Vrem să deschidem Scripturile și să ne minunăm de frumusețea lui Yeshua.

Adorare

Îl vom lăuda pe Yeshua dintr-o inimă curată, cu toată ființa noastră. Dorința noastră este să construim un scaun al laudelor care să susțină greutatea slavei Sale. (Ps. 22:3)

Rugaciune

Vrem să mijlocim pentru poporul român. Fie ca de zilele revoluției, să se aprindă un nou foc, dar de data aceasta un foc al revoluției spirituale.

Evanghelizare

Focul dragostei lui Yeshua, care arde în noi, să se nască în cât mai mulți și astfel să devenim generația care aduce Cerul pe Pământ.